Europa League-loting Man Utd: Ten Hag treft Real Sociedad

Reacties

Manchester United is bij de loting voor de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan onder meer Real Sociedad. Met Sheriff Tiraspol en Omonia Nicosia als de twee andere tegenstanders heeft manager Erik ten Hag het op papier getroffen.

Europa League-loting Man Utd: Ten Hag treft Real Sociedad
© Pro Shots

United zat bij de loting in Pot 1 en kon dus Feyenoord of PSV treffen in de poulefase. De twee Nederlandse clubs waren ingedeeld in Pot 2, maar de tegenstander voor United uit die groep is Real Sociedad geworden. De Basken zijn uitgegroeid tot een stabiele subtopper en hopen dit seizoen in eigen land mee te strijden om de vierde plek en dus Champions League-voetbal.

Voor Sheriff Tiraspol betekent het gekoppeld zijn aan United een prachtig nieuw hoofdstuk in de clubgeschiedenis. De Moldavische club trof vorig seizoen in de groepsfase van de Champions League Real Madrid, Internazionale en Shakhtar Donetsk. De underdog zorgde toen voor een verrassing van jewelste door in Estadio Santiago Bernabéu met 1-2 te winnen. Omonia Nicosia won vorig seizoen het Cypriotische bekertoernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.