Euforische De Jong: 'Dit is niet vaak voorgekomen'

Reacties

Luuk de Jong zal altijd warme gevoelens koesteren voor Sevilla, maar gaf woensdagavond alles voor PSV. Ook voor hem is het een van de weinige keren dat een wedstrijd zo kantelde.

Euforische De Jong: 'Dit is niet vaak voorgekomen'
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
2 - 3
PSV
PSV

PSV stond op een 2-0 achterstand en was hard op weg naar een nederlaag, maar de wissels van trainer Peter Bosz maakten het alsnog goed. 'Ik heb weleens vaker laat een wedstrijd gewonnen, maar op zo'n Champions League-avond is nog niet vaak voorgekomen', zei De Jong bij RTL.

Invallers Ismael Saibari, Yorbe Vertessen en Ricardo Pepi brachten PSV alsnog de winst in Andalusië. 'Een compliment aan de jongens die erin kwamen, die hebben het fantastisch gedaan. Je doet het niet met elf spelers, maar het gaat om het volledige team', zei De Jong.

De Jong keerde woensdag terug bij de club waar hij twee seizoenen speelde. 'Wat een geweldige stad is dit, ook het stadion en de sfeer, de supporters... Ik heb hier een geweldige tijd gehad, ook omdat mijn eerste zoon hier is geboren. De prijzen die ik heb gewonnen... Ik heb mooie herinneringen aan de club, maar ik ben toch blij dat we hebben gewonnen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.