Eriksen verrast teamgenoten: 'Geweldig om hem met zijn zoon te zien lopen'

Reacties

Christian Eriksen heeft zijn Deense ploeggenoten een verrassingbezoekje gebracht in aanloop naar de laatste groepswedstrijd op het EK van maandag tegen Rusland. De Deense middenvelder gaf al zijn teamgenoten een knuffel.

Eriksen verrast teamgenoten: 'Geweldig om hem met zijn zoon te zien lopen'
© Pro Shots

Eriksen werd vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis na een succesvolle operatie. Daarbij werd een Implanteerbare Cardioverter Defibrillator (ICD) geplaatst. Na zijn ontslag besloot Eriksen direct naar het trainingskamp van de Deense selectie af te reizen. Een grote verrassing voor alle spelers en leden van de technische staf, zo vertellen Christian Norgaard, Joakim Maehle en Andreas Skov Olsen tegen persbureau AP.

'Ik wist niet dat hij zou komen. We stopten direct met trainen toen hij arriveerde. Hij leek in een goed humeur te zijn en dat gaf het team meteen een heel goede energie. We mochten hem een knuffel geven en het was geweldig om hem met zijn zoon rond te zien lopen. In veel opzichten was het een goede dag. Dit was iets wat we absoluut nodig hadden', aldus Norgaard.

Voordat Eriksen weer naar huis ging, lunchte hij nog met het team, zo vertelt Maehle: 'Het was heel emotioneel. De laatste keer dat we hem zagen, lag hij daar op het veld om gered te worden. We wisten dat Christian in orde was, maar het is heel anders om hem even in het echt te zien. Woorden waar Skov Olsen zich bij aansloot: 'Het was heel fijn om hem recht voor je te zien staan. Het is belangrijk om te weten dat hij in orde zodat we ons kunnen concentreren op de rest van het toernooi.'

Europees Kampioenschap

Stand Groepsfase Groep B Europees Kampioenschap 2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
België
3
3
0
0
7-1
+6
9
2
Denemarken
3
1
0
2
5-4
+1
3
3
Finland
3
1
0
2
1-3
-2
3
4
Rusland
3
1
0
2
2-7
-5
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer C. Eriksen
Meer over C. Eriksen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.