Eriksen ontvangt 'Comeback of the year award': 'Een buitengewoon verhaal'

Reacties

Christian Eriksen mocht maandag de bokaal voor 'comeback van het jaar' in ontvangst nemen tijdens de Laureus Awards.

Eriksen ontvangt 'Comeback of the year award': 'Een buitengewoon verhaal'
© Pro Shots

De 31-jarige middenvelder van Manchester United kreeg een hartstilstand toen hij voor Denemarken uitkwam op het EK. Op 21 juni 2021 zakte Eriksen kort voor rust in elkaar tijdens het met 1-0 verloren groepsduel met Finland.

Afgelopen seizoen keerde Eriksen terug in het clubvoetbal bij Brentford, om afgelopen zomer de overstap naar Manchester United te maken. 'Zijn terugkeer op het hoogste niveau is een buitengewoon opmerkelijk verhaal', schrijft het Laureus-comité op Twitter over Eriksen, die in december ook weer zijn opwachting maakte op het WK in Qatar met Denemarken.

Wielrenster Annemiek van Vleuten, motorcoureur Francesco Bagnaia, atleet Jakob Ingebrigtsen, basketballer Klay Thompson en golfer Tiger Woods waren de andere kandidaten voor de prijs.

Eriksen was niet de enige Manchester United-speler die in het zonnetje werd gezet tijdens de awardshow. Ook Lisandro Martínez stond met een trofee in zijn handen. Namens Argentinië nam hij de prijs voor 'team van het jaar' in ontvangst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.