Eriksen laat United-fans kennismaken met aanstaande versterking

Reacties

Christian Eriksen mag binnenkort landgenoot Rasmus Højlund verwelkomen bij Manchester United. De Deense spits van Atalanta Bergamo is in aantocht en Eriksen stelde de aanvaller alvast voor na het oefenduel met Borussia Dortmund, dat United met 3-2 verloor.

Eriksen laat United-fans kennismaken met aanstaande versterking
© Pro Shots

Na het binnenhalen van onder anderen Mason Mount en Andre Onana komt nu ook Højlund naar United, al moeten de clubs de transfer nog officieel bevestigen. De aanvaller wordt met een transfersom van zeventig miljoen euro met afstand de duurste Deen ooit. Eriksen is zeer te spreken over de recente ontwikkeling van Højlund.

'Hij is een sterke spits', zei de middenvelder tegen persbureau PA. 'Hij heeft zich het afgelopen jaar enorm ontwikkeld. Er is veel veranderd sinds ik hem voor het eerst ontmoette bij de nationale ploeg. Hij is echt een goede speler en ook een aardige jongen.'

Eriksen vertelde ook dat hij het recent niet meer met Højlund heeft gehad over United. 'Toen we de laatste keer samen waren met de nationale ploeg spraken we er wel over. Ik heb veel goede dingen gezegd, ook wat slechte dingen. Dit staat nu te gebeuren', doelde Eriksen op de aanstaande komst van de spits.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.