Ergernis Bayern over wegvallen Mazraoui: 'Kijken hoe het heeft kunnen gebeuren'

Reacties

De absentie van Noussair Mazraoui is voor Bayern München aanleiding de gang van zaken nog een keer tegen het licht te houden.

Ergernis Bayern over wegvallen Mazraoui: 'Kijken hoe het heeft kunnen gebeuren'
© Pro Shots

Trainer Julian Nagelsmann had zondag al meer uitleg gegeven. 'Het dagelijkse leven gaat hem goed af. Maar hij is wel heel snel moe, als hij bijvoorbeeld een paar trappen op moet lopen', vertelde hij over de situatie van Mazroui na de diagnose van een ontstoken hartzakje. 'Godzijdank is het niet zo dramatisch als bij Alphonso Davies.' De Canadees stond maanden aan de kant met een hartprobleem als gevolg van een zware coronabesmetting.

Mazraoui had tijdens het WK corona gehad en daarin ligt ook de verklaring voor zijn absentie bij het trainingskamp in Doha. Het probleem bij de voormalig Ajacied kwam aan het licht na onderzoek bij zijn club. 'We deden dat omdat we zagen dat er iets niet klopte', aldus Nagelsmann.

In Doha wordt de gang van zaken tegen het licht gehouden. 'We kijken nog hoe het heeft kunnen gebeuren', zei technisch directeur Hasan Salihamidzic. 'Het is voor ons zeer bitter hem te moeten missen omdat hij een zeer belangrijke speler voor ons is.'

Salihamidzic kwam niet met openlijke verwijten aan het adres van de Marokkaanse staf. 'Er is steeds een zeer goede communicatie geweest tussen de teamartsen', aldus de technisch directeur, die geen uitspraken deed over een verwachte datum voor een rentree. 'Hij krijgt de tijd die hij nodig heeft. In deze gevallen moet je zeer voorzichtig zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer N. Mazraoui
Meer over N. Mazraoui
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.