Erehaag voor Messi in Miami: Ballon d'Or-winnaar toch niet naar China

Reacties

Lionel Messi is dinsdag door zijn teamgenoten van Inter Miami bejubeld vanwege zijn achtste Ballon d'Or. De Argentijn werd op het trainingsveld begroet met confetti en applaus en kreeg nog een speciaal presentje.

Erehaag voor Messi in Miami: Ballon d'Or-winnaar toch niet naar China
© Inter Miami

Messi was maandagavond aanwezig in Parijs om voor de achtste keer in zijn carrière de Ballon d'Or in ontvangst te nemen en vloog na de awardshow met zijn gezin direct terug naar Florida. Daar stond hij dinsdag weer op het trainingsveld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trainer Gerardo Martino en de teamgenoten zetten Messi nog extra in het zonnetje vanwege het winnen van de prestigieuze prijs. Messi werd onder andere toegesproken door aanvoerder DeAndre Yedlin, liep door een erehaag met confettikanonnen en kreeg een gouden 8 uitgereikt met daarop handtekeningen van zijn aanwezige teamgenoten.

Inter Miami zou eigenlijk een dezer dagen naar China afreizen voor twee oefenwedstrijden, maar die trip is gecanceld omdat de Chinezen vanwege het overlijden van een oud-premier dagen van nationale rouw hebben aangekondigd. Het seizoen in de MLS is inmiddels ten einde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.