Eredivisie op Rapport: Grbic en Wittek laten Vitesse in de steek

Reacties

Mario Götze, Noussair Mazraoui, Luis Sinisterra, Jurriën Timber en Joey Veerman waren de grote uitblinkers van de 23ste speelronde in de Eredivisie. Bekijk in dit overzicht alle beoordelingen van afgelopen weekeinde.

Eredivisie op Rapport: Grbic en Wittek laten Vitesse in de steek
© Pro Shots

Ajax had zaterdag de grootste moeite met Willem II, maar nam uiteindelijk toch nog drie punten mee naar huis door een late treffer van Timber. Een dag later hadden Feyenoord en PSV een stuk minder problemen met respectievelijk SC Cambuur en SC Heerenveen. Mede dankzij een schitterend doelpunt van Sinisterra won Feyenoord met 3-1 van Cambuur, terwijl PSV met dezelfde cijfers won van Heerenveen. Veerman was een van de doelpuntenmakers tegen zijn oude ploeg.

De laagste cijfers deze speelronde waren voor Erwin Mulder (SC Heerenveen) en Maximilian Wittek (Vitesse), die allebei met een 4,5 werden beoordeeld. Slechts één speler deed het nóg slechter: Adrian Grbic. De spits van Vitesse kwam tijdens het uitduel met FC Utrecht in de 53ste minuut binnen de lijnen, maar had twaalf minuten later al een rode kaart te pakken. Grbic kreeg voor zijn dramatische invalbeurt een 3,5.

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.