Eredivisie op Rapport: baaldag voor PSV en Feyenoord

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de elfde speelronde werd Calvin Stengs van AZ uitgeroepen tot Speler van de Week.

Eredivisie op Rapport: baaldag voor PSV en Feyenoord
© Pro Shots

De aanvaller was een van de grote plaaggeesten voor PSV en sleepte een 8 in de wacht. Niet geheel verrassend scoren de AZ'ers over de hele linie goed. Bij de Eindhovenaren vallen de beoordelingen een stuk lager uit. Alleen Daniel Schwaab en Denzel Dumfries scoren een voldoende, maar dat is meteen de kleinst mogelijke (5,5).

Ook bij Feyenoord, dat met 4-0 afdroop tegen Ajax, vallen maar twee voldoendes en ook hier betreffen dat 5,5'en, en wel voor Jens Toornstra en invaller Renato Tapia. Bij de Amsterdammers is de ondergrens een 6,5.

Opvallend is deze week het lage cijfer voor Thorsten Kirschbaum. De keeper van VVV-Venlo maakte een zwakke indruk tegen Fortuna Sittard.

Botteghin gebroken na wanprestatie: 'Moeten excuses aanbieden aan de fans'

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.