Er blijft Koeman maar weinig bespaard bij Barcelona

Reacties

Ansu Fati en Sergi Roberto hebben te maken met een nieuwe terugslag en Gerard Piqué hangt een zware schorsing boven het hoofd. Trainer Ronald Koeman hoeft ondanks het slechte nieuws volgens Piqué niet te wanhopen gezien de aanstormende talenten.

Er blijft Koeman maar weinig bespaard bij Barcelona
© Pro Shots
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
2 - 3
Barcelona
Barcelona

Sergi Roberto keerde afgelopen woensdag terug bij Barcelona. De rentree in het bekerduel met Granada krijgt vooralsnog geen vervolg. De blessure die hem eerder maanden aan de kant heeft gehouden, is weer terug. Koeman heeft zodoende zaterdag voor het duel bij Real Betis andermaal te maken met een stevige lijst van afwezigen. Philippe Coutinho, Fati en Piqué zitten immers ook nog in de lappenmand.

Fati wacht mogelijk zelfs nog een derde knieoperatie en staat daardoor nog langer aan de kant. Bovendien hangt Piqué nog een zware schorsing boven het hoofd. De Spaanse bond heeft een onderzoek gelast naar de opmerkingen van de verdediger over de arbitrage, die in zijn ogen op de hand van Real Madrid is. Een schorsing van twaalf duels is een mogelijke straf.

Rooskleurige toekomst
Er is ook een andere kant van de medaille. Door de absentie van de nodige ervaren krachten krijgen de talenten hun kans zich te manifesteren in de hoofdmacht. Volgens Piqué is er wat dat betreft dus geen reden voor zorg.

De ervaren verdediger spreekt van 'een veelbelovende toekomst voor Barcelona, met Pedri, Riqui Puig en Ansu Fati'. Ook de doorgebroken Ronald Araújo past in zijn ogen in dat rijtje. 'Hij is een geweldige centrale verdediger voor de komende tien, vijftien jaar', zegt Piqué in El Mundo Deportivo. 'En Fati scoort makkelijk, is heel snel en zeer getalenteerd. Hij heeft alles om nog vele jaren bij Barcelona te schitteren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.