Enorme misser Higuaín komt Napoli duur te staan

Reacties

Chievo heeft verrassend een punt overgehouden aan het bezoek aan Napoli. Gonzalo Higuaín was met een ongekende misser mede debet aan het puntenverlies van de Partenopei (1-1).

Enorme misser Higuaín komt Napoli duur te staan

Napoli had na het 2-2 gelijkspel bij Bologna behoefte aan een goed resultaat om de aansluiting te houden bij de toptwee. Maar het bezoek van Chievo leverde opnieuw een teleurstelling op voor de ploeg van trainer Rafael Benítez.

Raúl Albiol voorkwam in de 88ste minuut een grotere kater door de 1-1 op het scorebord te helpen. De Spaanse verdediger brak de defensie van Chievo, dat zeventig minuten de voorsprong met succes had verdedigd. Gennaro Sardo had in de achttiende minuut de score geopend voor de gasten.

Dat het lang 0-1 bleef mocht Higuaín zich aanrekenen. De Argentijnse spits liet halverwege de eerste helft na de gelijkmaker aan te tekenen, door de bal slechts een klein metertje voor een leeg doel voorlangs te schieten. Ook ontbrak Napoli het geluk. Dries Mertens raakte tot twee keer toe het aluminium.

Door het gelijkspel dreigt Napoli verder achterop te raken bij Juventus en AS Roma, die de voorsprong op de Napolitanen dit weekend kunnen vergroten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.