Engelse interesse voor Cambuur-revelatie Bangura

Reacties

De kans is groot dat Alex Bangura zijn laatste wedstrijd voor SC Cambuur al gespeeld heeft. De linksback mist de rest van het seizoen door een enkelblessure en heeft over belangstelling niet te klagen.

Engelse interesse voor Cambuur-revelatie Bangura
© Pro Shots

Bangura beleeft dit seizoen zijn doorbraak op het hoogste niveau. Met zijn loopvermogen, aanvalslust en imponerende fysieke data heeft hij zichzelf in de kijker gespeeld van andere clubs.

Volgens technisch manager Foeke Booy heeft nog geen enkele club zich rechtstreeks tot Cambuur gewend met een bieding. Hij is er echter van op de hoogte dat het transferspel rond Bangura op de achtergrond al in volle gang is. 'We krijgen signalen dat hij nadrukkelijk gevolgd wordt vanuit Engeland', aldus Booy. 'Alles kan natuurlijk heel snel gaan, kijk maar wat er bij FC Groningen en Bjorn Meijer gebeurd is (de linksback maakte onlangs een toptransfer naar Club Brugge, red.).'

Bangura zou de duurste verkoop uit de geschiedenis van Cambuur kunnen worden. De voormalige speler van Feyenoord heeft in Leeuwarden nog een contract tot 2023, met een optie op nog een jaar.

Lees op VI PRO meer over de transfer- en contractperikelen bij SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Meer A. Bangura
Meer over A. Bangura
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.