En weer vliegt The Batsman weg van Stamford Bridge

Reacties

Istanbul is de volgende bestemming voor Michy Batshuayi. De 27-jarige spits maakt zich op voor vijfde avontuur als Chelsea-huurling.

En weer vliegt The Batsman weg van Stamford Bridge
© Pro Shots

Batshuayi kwam in 2016 nog met een mooie verwachtingen binnen bij Chelsea. Met de slordige veertig miljoen euro die aan Olympique Marseille werd betaald, lonkte er een mooi perspectief op Stamford Bridge.

Vijf jaar later is er weinig meer over van dat perspectief. Bij The Blues is er geen plaats meer voor de EK-ganger. Voor de vijfde keer wordt Batshuayi door Chelsea uitgezwaaid als huurling. Na zijn tijdelijke dienstverbanden bij Borussia Dortmund, Valencia en twee keer Crystal Palace mag The Batsman zich laten zien in het shirt van Besiktas.

De Turkse club gaat de Rode Duivel voor een jaar huren, zonder optie tot koop. Ondanks zijn huidige in 2022 aflopende contract wordt de band met Chelsea niet verbroken. Batshuayi krijgt namelijk wel een nieuw contract bij The Blues, die zo toch nog wat terug hopen te krijgen van de in 2016 betaalde afkoopsom voor spits.

© Instagram Michy Batshuayi
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.