En dat is drie: Sparta al druk bezig met volgend seizoen

Reacties

Sparta Rotterdam heeft de komst van Django Warmerdam bevestigd. Dat betekent dat de nummer zes van de Eredivisie al snel verzekerd is van drie nieuwkomers voor het volgende seizoen.

En dat is drie: Sparta al druk bezig met volgend seizoen
© Pro Shots

Woensdagavond kon VI al melden dat Warmerdam FC Utrecht zou gaan verruilen voor Sparta en inmiddels is de linksback gepresenteerd op Het Kasteel. Hij heeft voor twee jaar getekend en is aangetrokken als de opvolger van Mica Pinto, die over een aflopend contract beschikt en het met Sparta niet eens is geworden over een nieuwe verbintenis.

De 27-jarige Warmerdam speelde dit seizoen maar zes competitiewedstrijden voor FC Utrecht, de club waar hij sinds zijn transfer van FC Groningen in 2020 voor uitkomt. Hij begon het voetbaljaar als basisspeler, maar liep in oktober een zware knieblessure op en komt dit seizoen waarschijnlijk ook niet meer in actie. Hij nadert wel het einde van zijn revalidatieperiode.

Sparta is dus al druk bezig met het aankomende seizoen. Het huidige voetbaljaar is nog in volle gang en de transferperiode is nog niet open, maar toch heeft technisch directeur Gerard Nijkamp al drie nieuwe spelers gehaald. Saïd Bakari en Pelle Clement tekenden eerder al bij Sparta: zij komen transfervrij over van RKC Waalwijk. Ook voor Warmerdam hoeft Sparta geen afkoopsom te betalen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.