Emotionele Van den Berg neemt afscheid en keert terug naar Liverpool

Reacties

Sepp van den Berg heeft afscheid genomen van Preston North End, de club waar hij het afgelopen anderhalf jaar voor uitkwam. De verdediger keert na dit seizoen terug bij Liverpool, waar hij een contract tot medio 2024 heeft.

Emotionele Van den Berg neemt afscheid en keert terug naar Liverpool
© Pro Shots

Van den Berg maakte begin 2021 op huurbasis de overstap naar Preston North End. De samenwerking beviel en er werd nog een seizoen aan de huurperiode vastgeplakt. In totaal speelde de Nederlandse verdediger 61 wedstrijden in het Championship, dit seizoen miste hij slechts één competitieduel voor de middenmoter.

'Wat een speciaal jaar was het', kijkt Van den Berg terug op zijn periode op het tweede niveau. 'Ik heb meer dan vijftig duels gespeeld voor deze club en ik genoot van elke wedstrijd die ik speelde. De fans waren geweldig en ik kan ze niet genoeg bedanken. Ze hebben mij echt thuis laten voelen bij deze club. Ik zal mijn tijd hier nooit vergeten.'

Van den Berg werd bij Preston North End ingezet als centrumverdediger en rechterwingback, die ervaring neemt hij nu mee naar Liverpool. De Champions League-finalist nam de fysiek sterke verdediger in 2019 over van PEC Zwolle.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.