Emotionele Seuntjens neemt afscheid in Japan, terugkeer in KKD lonkt

Reacties

Ralf Seuntjens (34) heeft op emotionele wijze afscheid genomen van Imabari FC. De spits kende een turbulente periode bij de Japanse club, die deze week ten einde kwam. In topconditie lijkt de routinier zich op te maken voor een rentree in Nederland.

Emotionele Seuntjens neemt afscheid in Japan, terugkeer in KKD lonkt
© FC Imabari

‘Het einde van mijn avontuur. Bedankt voor de steun die ik de afgelopen twee seizoenen ervaren heb’, deelde Seuntjens via Instagram zijn afscheidsrede. De aanvaller kreeg van Imabari de mogelijkheid om, nadat hij gediagnostiseerd werd met lymfeklierkanker, stapsgewijs zijn herstel vorm te geven.

Dat lukte op wonderbaarlijke wijze. Nadat Seuntjens na ruim een jaar terugkeerde binnen de lijnen, scoorde hij ook weer voor Imabari. Het emotionele moment, na een heftige periode, creëerde een warme band tussen alle partijen.

Deze winter loopt het contract van Seuntjens in Japan af. De spits wil met oog op zijn gezin terugkeren naar Nederland, waardoor hij vertrekt bij Imabari. ‘Bedankt dat jullie er allemaal waren en mijn tijd compleet maakten. Ik wens jullie het allerbeste en hoop dat al jullie dromen uitkomen. We ontmoeten elkaar in de toekomst’, sloot Seuntjens zijn boodschap dankbaar af.

De Seun of God lijkt zich ondertussen op te maken voor een rentree in Nederland. De spits kreeg al een concreet aanbod uit de Keuken Kampioen Divisie, terwijl nog een aantal clubs informeerde naar de wensen van Seuntjens. Ook uit België is er sluimerende interesse. Daardoor lijkt de wonderbaarlijke tocht van de spits zich nog even voort te mogen zetten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.