Emotioneel PSV-afscheid voor Rosario: 'Je kreeg niet de credits die je verdiende'

Reacties

De selectie van PSV heeft warme woorden gesproken over Pablo Rosario, die de club na vijf jaar heeft verlaten. De 24-jarige middenvelder werd dinsdagmiddag gepresenteerd bij OGC Nice.

Emotioneel PSV-afscheid voor Rosario: 'Je kreeg niet de credits die je verdiende'
© Pro Shots

Denzel Dumfries, die de laatste jaren aanvoerder was in Eindhoven, was er snel bij om zijn voormalige ploeggenoot via Instagram een hart onder de riem te steken: 'Je hebt altijd honderd procent gegeven voor PSV en intern was je een zeer gewaardeerd persoon. In mijn optiek hebben bepaalde supporters je nooit de credits gegeven die je verdiende. Ik weet zeker dat ik namens de gehele PSV-familie spreek: Je bent een topper, bedankt.'

Ook Mohamed Ihattaren spreekt zijn waardering uit voor Rosario: 'Je hebt me sinds dag één geholpen, ik kon met je meerijden. Je was voor mij een echte broer en een voorbeeld voor velen. Ik ken niemand, maar dan ook niemand anders die zo sterk in zijn schoenen staat als jij. Wij zijn familie, ik houd van je en ik gun je deze prachtige stap in je carrière', aldus de jonge middenvelder.

'Broer, waar moet ik beginnen... Ten eerste wil ik zeggen dat ik enorm trots op je ben. Je verdient deze geweldige stap in je carrière. Ik ga je heel erg missen, maar bedankt dat je voor mij een grote broer was en me altijd geholpen hebt. Je bent een geweldige speler, maar ook een bijzonder mens. Je bent altijd de eerste om het succes van een ander te vieren, maar vandaag gaat het om jouw prestatie. Ik wens je het beste en Gods zegen', reageert Noni Madueke.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer P. Rosario
Meer over P. Rosario
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.