Emmen verwelkomt Zeefuik op trainingsveld

Reacties

Género Zeefuik is een maand na het ontbinden van zijn contract bij de Turkse tweedeklasser Balikesirspor opgedoken bij FC Emmen. De 26-jarige spits traint mee bij de Jupiler League-club om zijn conditie op peil te houden.

Emmen verwelkomt Zeefuik op trainingsveld

Of het tot een dienstverband komt is nog afwachten, stelt Emmen in een verklaring op de clubwebsite. Zeefuik meldde zich bij de nummer twaalf van de Eerste Divisie met het verzoek mee te mogen trainen met de ploeg van trainer Dick Lukkien. Dat is gehonoreerd.

De bij Ajax opgeleide Zeefuik speelde in Nederland eerder al voor PSV, FC Omniworld, FC Dordrecht, NEC en FC Groningen en scoorde in totaal 36 keer op de vaderlandse velden. Ook tijdens zijn verhuurperiode in Schotland vond de Amsterdamse aanvaller makkelijk het net.

Nadat Zeefuik voor Heart of Midlothian in een half seizoen twaalf keer had gescoord op weg naar de Championship-titel, nam Balikesirspor hem in 2015 transfervrij over. Ook in Turkije vond de voormalig jeugdinternational twaalf keer het net. Dit seizoen kwam Zeefuik echter nauwelijks meer aan de bak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.