Emmen verwelkomt oude bekende op trainingskamp in Delden

Reacties

FC Emmen verwelkomt een oude bekende op het trainingskamp in Delden. Verdediger Michaël Heylen keert na twee seizoenen bij Sparta Rotterdam terug bij zijn oude werkgever.

Emmen verwelkomt oude bekende op trainingskamp in Delden
© FC Emmen

Heylen speelde tijdens het seizoen 2019/20 al op huurbasis bij Emmen, maar de club besloot de optie in zijn contract niet te lichten vanwege de onduidelijkheid omtrent het coronavirus. De 28-jarige Belg trok vervolgens naar Sparta en kwam in het shirt van de Spangenaren tot 63 wedstrijden in de Eredivisie.

Heylen liep deze zomer uit zijn contract bij Sparta en koos voor een terugkeer naar Emmen. Aan De Oude Meerdijk tekende de centrale verdediger een contract voor twee seizoenen. 'Ik ben erg blij om terug te zijn', zegt Heylen op de clubsite. 'De spelersgroep is natuurlijk grotendeels anders, maar er heerst nog steeds een familiegevoel en ik heb altijd goed contact gehouden met Dick Lukkien. We gaan voor een mooi seizoen in de Eredivisie.'

Trainingskamp
Heylen sluit direct aan op het trainingskamp van Emmen. De Drenthenaren verblijven deze week in Delden, een dorp onder de rook van Hengelo. Bij de selectie van de promovendus zitten vier proefspelers: Lorenzo Ebecilio, Ludek Vejmola, Edwin Gyasi en Mark Pabai.

Op VI PRO lees je hoe Emmen definitief de oversteek naar de Eredivisie hoopt te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.