Emanuelson terug op oude nest: 'Als je hoort dat Ajax interesse heeft...'

Reacties

Urby Emanuelson is blij met zijn terugkeer bij Ajax. De oud-voetballer wordt assistent-trainer van Jong Ajax, getraind door Dave Vos. Emanuelson komt over van FC Utrecht.

Emanuelson terug op oude nest: 'Als je hoort dat Ajax interesse heeft...'

VI kon de overstap van Emanuelson vorige week al melden. Nu is het officieel. Emanuelson tekent bij Ajax voor twee jaar. 'Urby heeft te kennen gegeven graag terug te keren bij Ajax, om bij Jong Ajax als assistent-trainer zijn trainersloopbaan verder gestalte te geven. Wij zijn met Ajax tot een passende oplossing gekomen over het nog doorlopende contract van Urby. We bedanken Urby voor zijn inzet voor FC Utrecht als speler en trainer en wensen hem een succesvol vervolg van zijn loopbaan toe', zegt technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht.

Emanuelson zegt via de clubkanalen van Ajax dat het goed voelt terug te keren. 'Als achtjarig jongetje liep ik al bij De Meer binnen en als je dan hoort dat Ajax interesse heeft, dan bloeien die oude herinneringen weer op. Ik ben hartstikke blij om terug te zijn. Binnen de staf van Jong Ajax wil ik mijn creativiteit overbrengen op de talenten, zowel binnen als buiten het veld. Ik heb heel veel zin in om mijn kennis te delen met de spelers.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.