Emanuelson mist Feyenoord-uit na rode kaart

Reacties

Urby Emanuelson is voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, geschorst na zijn rode kaart in de afgelopen speelronde.

Emanuelson mist Feyenoord-uit na rode kaart

De middenvelder van FC Utrecht verloor vlak voor rust de bal op het middenveld en in een poging de bal te heroveren zette hij zijn noppen in de enkel van FC-Emmen speler Glenn Bijl. Scheidsrechter Kevin Blom trok daarna een rode kaart. Bijl zorgde even later in de wedstrijd voor de winnende treffer: 1-2.

Door de schorsing mist Emanuelson in ieder geval de wedstrijd tegen Feyenoord in de Eredivisie en de bekerwedstrijd tegen MVV Maastricht. Emanuelson kreeg één keer eerder direct rood in de Eredivisie, op 4 oktober 2009 tegen Roda JC Kerkrade werd hij ook weggestuurd.

Urby Emanuelson in de rubriek Buiten de Lijntjes

ADO Den Haag
In de uitwedstrijd tegen Vitesse kan ADO Den Haag geen beroep doen op Tom Beugelsdijk. De centrumverdediger kreeg zijn vierde gele kaart van het seizoen tegen PSV. Omdat hij vanuit het vorige seizoen al een gele kaart meenam naar dit seizoen is hij automatisch geschorst voor het duel met Vitesse.

Assistent-trainer Dirk Heesen moet die wedstrijd ook vanaf de tribune bekijken. Hij werd in de slotfase van de verloren wedstrijd tegen PSV (0-7) weggestuurd door scheidsrechter Bas Nijhuis en is voor een duel geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.