Elliott steunt Struijk vanuit ziekenhuis: 'Deze schorsing klopt niet'

Reacties

Liverpool-middenvelder Harvey Elliott kan zich niet vinden in de drie duels schorsing die Pascal Struijk moet uitzitten na zijn veelbesproken tackle op Elliott tijdens Leeds United-Liverpool. Elliott liep een zware enkelblessure op, maar zei al snel dat Struijk, die een rode kaart kreeg, niets te verwijten viel bij het duel.

Elliott steunt Struijk vanuit ziekenhuis: 'Deze schorsing klopt niet'

'Sorry hiervoor Pascal. Ze hebben een verkeerd besluit genomen! Maar dit zal ook weer snel overwaaien en binnen de kortste keren ben je weer terug op het veld om je kwaliteiten te tonen. Blijf positief', schreef Elliott op Instagram onder een bericht van Sky Sports waarin stond dat het hoger beroep van Leeds niets had opgeleverd voor Struijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Elliott verblijft op dit moment in een ziekenhuis in Londen en komt naar verwachting dit seizoen niet meer in actie voor Liverpool. De middenvelder liet eerder al weten dat zijn blessure het gevolg was van een 'freak incident' en dat hij Struijk niets kwalijk nam na zijn tackle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.