Elliott krijgt geen donderspeech van Klopp na opvallend juichgedrag

Reacties

Jürgen Klopp zal met Harvey Elliott om tafel gaan nadat het achttienjarige Liverpool-talent zondagavond na de zege op Chelsea in de League Cup-finale werd gezien met een rookstaaf in zijn hand. Omdat deze niet zijn toegestaan in de Engelse stadions leidde dat tot ophef, maar de manager wil de middenvelder niet te veel verwijten maken.

Elliott krijgt geen donderspeech van Klopp na opvallend juichgedrag
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 1
Norwich City
Norwich City

'Harvey is een heel jonge man op het veld en buiten het veld is hij meer een jonge jongen. Hoewel hij wel fout zat, is het geen probleem', vertelde Klopp dinsdag op een persconferentie richting het FA Cup-treffen met Norwich City van woensdagavond.

'Ik ga hem vertellen dat hij dit niet nog eens moet doen, omdat hij als publiek figuur een voorbeeldfunctie heeft. Maar is dit het ergste dat je kunt doen in het voetbal? Nee. Ik liet me ook meeslepen en ik ben bijna vier keer zo oud, het kan dus gebeuren.'

Quadruple
Klopp kreeg tijdens zijn perspraatje ook vragen hoe groot hij de kans acht dat Liverpool dit seizoen beslag legt op de quadruple: oftewel de League Cup, FA Cup, Champions League- en Premier League-titel.

'Geen enkel team heeft dit gepresteerd, en wij zijn nog niet eens in de buurt', meldde Klopp. 'We staan onder Manchester City in de competitie en we krijgen morgen Norwich in de FA Cup na de slijtageslag van zondag. Het leuke voor jullie is dat jullie alle punten kunnen tellen, maar dat wij de wedstrijden moeten spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.