Elftal van het Volk: wie moeten er spelen tegen Australië?

Reacties

Na een briljante start tegen Spanje wacht Nederland woensdagavond een nieuwe uitdaging tegen Australië (aftrap 18.00 uur). Welke elf Oranje-spelers moet bondscoach Louis van Gaal opstellen? De keuze is aan jou.

Elftal van het Volk: wie moeten er spelen tegen Australië?

Na de 5-1 vernedering van Spanje ging de discussie de afgelopen dagen vooral over het systeem. Moet Nederland vasthouden aan de zo succesvolle 1-5-3-2-formatie of denk je dat Van Gaal terug moet gaan naar het vertrouwde 4-3-3-systeem? Ook de 4-4-2 die Oranje hanteerde tegen Wales (2-0 winst) is nog een optie, al verliep dat experiment niet bijzonder positief.

Van Gaal zelf liet na dat oefenduel weten dat hij tegen Australië waarschijnlijk kiest voor een 4-3-3 formatie en dat liet hij de afgelopen dagen opnieuw doorschemeren, waardoor wij in onze opstelling uitgaan van dat systeem. Al kan hij er altijd nog voor kiezen vast te houden aan zijn succesformatie. Vind jij dat Oranje anders moet spelen? Laat dan je favoriete elftal achter in de reacties.

Wie verdienen het volgens jou om tegen Australië aan de aftrap te verschijnen? Stel je favoriete elf samen en deel vervolgens jouw elftal via de diverse sociale media.

In de aanloop naar de tweede groepswedstrijd zullen we al jullie antwoorden verzamelen en het Elftal van het Volk publiceren. Tot dat moment kunnen jullie Van Gaal nog assisteren. Via de bolletjes/pijltjes zijn alle internationals (met uitzondering van de keepers) te vinden en op iedere positie neer te zetten. Veel plezier!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.