Elftal van de Week: PSV hofleverancier, Sparta levert twee spelers

Reacties

PSV is na de ruime overwinning op SC Cambuur hofleverancier van VI's Elftal van de Week. De Eindhovenaren leveren liefst vier spelers. Sparta Rotterdam is na de overwinning op Vitesse vertegenwoordigd door twee spelers.

Elftal van de Week: PSV hofleverancier, Sparta levert twee spelers
© Pro Shots

PSV rekende zondag na een vroege achterstand af met Cambuur (5-2) en dat komt vier spelers op een uitverkiezing te staan. Uiteraard kan VI's Speler van de Week Xavi Simons (8,5) niet ontbreken. Hij krijgt gezelschap van middenvelder Joey Veerman (8), de uitstekend ingevallen Anwar El Ghazi (8) en linksback Patrick van Aanholt (7,5).

Er waren voorin meer spelers die in aanmerking kwamen voor een plek in het Elftal van de Week, de concurrentie was groot. AZ-matchwinner Jesper Karlsson (8) en Sparta-uitblinker Koki Saito (8) leggen het echter af tegen Simons, El Ghazi, Ajax-uitblinker Mohammed Kudus (8) en Václav Cerny (8), die belangrijk was voor FC Twente.

Op het middenveld is wel plek voor twee spelers van Sparta, de allebei trefzekere Joshua Kitolano (7,5) en Arno Verscheuren (8). Achterin krijgt Van Aanholt gezelschap van FC Groningen-routinier Jetro Willems (7) en AZ-jongeling Wouter Goes (7,5). Onder de lat staat FC Emmen-keeper Van der Hart (7,5), die Filip Stankovic (FC Volendam) uit het elftal houdt.

Elftal van de Week - Speelronde 25

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.