El Azzouzi verkiest samenwerking met Jonk boven Eredivisie

Reacties

Zakaria El Azzouzi vervolgt zijn loopbaan bij FC Volendam. De 23-jarige aanvaller verkiest een nieuwe samenwerking met trainer Wim Jonk boven spelen in de Eredivisie.

El Azzouzi verkiest samenwerking met Jonk boven Eredivisie

El Azzouzi tekent een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen, bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. De voormalig speler van Ajax komt met Jonk een oude bekende tegen. De oud-international was al de trainer van de geboren Rotterdammer in de A1 van Ajax. 'Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging. De trainer heeft me overtuigd en dit is de juiste plek in deze fase van mijn carrière om me goed verder te kunnen ontwikkelen', zegt de spits op de clubwebsite.

Met de keuze voor Volendam doet El Azzouzi feitelijk een stap terug, want sinds Ajax hem in 2015 voor het eerst verhuurde was hij altijd actief in de Eredivisie bij achtereenvolgens FC Twente, Sparta Rotterdam (foto) en Excelsior (11 goals in 51 duels). Afgelopen seizoen stond de voormalig jeugdinternational na zijn vertrek bij Ajax enkele maanden onder contract bij FC Emmen, maar omdat hij niet speelgerechtigd was kwam het niet tot een optreden voor de Drentenaren.

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij met de komst van El Azzouzi. 'Wij kennen Zakaria natuurlijk al langer en weten wat hij in zijn mars heeft. Hij is een technisch vaardige en creatieve speler met scorend vermogen, die op meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. Zakaria had ook in kunnen gaan op de aanbiedingen van Eredivisie-clubs, maar kiest nu bewust voor zijn ontwikkeling in een omgeving en speelstijl die hem op het lijf geschreven is.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.