El Ahmadi complimenteert Szymanski, maar twijfelt over transfersom

Reacties

Sebastian Szymanski is een belangrijke pion op het middenveld van Feyenoord, naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe kampioen van Nederland. Dan zou de Pool onder meer Karim El Ahmadi aflossen, die in 2017 met de schaal op het Stadhuisplein van Rotterdam stond. El Ahmadi was zondag bij de derby tegen Sparta Rotterdam, nu als analyticus.

El Ahmadi complimenteert Szymanski, maar twijfelt over transfersom
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Uiteraard ging het na afloop over Szymanski , en de ex-international van Marokko had mooie woorden voor hem over. Hij heeft goede loopacties in huis. Hij is een speler die veel creëert en op de positie van nummer 10 goed past, hij is goed voor de balans', loofde El Ahmadi de man die dit seizoen op huurbasis in De Kuip speelt.

Voor de nummer 10 van Feyenoord is ook een andere '10' relevant, de som van tien miljoen euro die Feyenoord zou moeten overmaken om zijn huurtransfer over te zetten in een permanente overgang. Hoewel El Ahmadi wel degelijk overtuigd is van de kwaliteiten van de huurling, trekt hij in twijfel of Feyenoord er slim aan zou doen om die som op tafel te leggen.

'Tien miljoen voor Feyenoord is heel veel. Je moet kijken wat je achter de hand hebt, of wat op de scoutingslijstjes staat. Tien miljoen vind ik veel. Szymanski zit bij Poolse elftal en zal ook wel in trek zijn bij andere clubs', luidt zijn oordeel. Aan Szymanski om de club te overtuigen: nog zeven potjes in de Eredivisie, een Europese kwartfinale tegen AS Roma en woensdag wacht Ajax in de halve finale van de beker.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.