EK lijkt race tegen de klok te worden: Memphis minimaal zes maanden eruit

Reacties

Olympique Lyon heeft het slechte nieuws over Memphis Depay bevestigd. De Oranje-aanvaller staat zeker een half jaar aan de kant, waardoor het EK een race tegen de klok lijkt te worden.

EK lijkt race tegen de klok te worden: Memphis minimaal zes maanden eruit
© Pro Shots

De eerste berichten na het uitvallen van Memphis deden al het ergste vrezen. Technisch directeur Juninho sprak erover dat de aanvaller dit seizoen mogelijk niet meer in actie zou komen.

Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat Memphis de kruisband van zijn linkerknie heeft gescheurd. Olympique Lyon laat in een medisch bulletin weten dat hij zeker een half jaar niet inzetbaar is. Een datum voor een operatie moet nog worden vastgeteld.

Memphis, die zondag in de rust van het duel met Stade Rennes aangeslagen in de kleedkamer achterbleef, dreigt door de knieblessure het EK te moeten missen. Oranje speelt op 14 juni 2020 de eerste groepswedstrijd op het Europese eindtoernooi, tegen Oekraïne. Voor bondscoach Ronald Koeman zijn er meer zorgen. PSV'er Donyell Malen viel zondag met een op het oog ernstige blessure uit. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.