Eiting genomineerd voor ereprijs: 'Heel gelukkig hier'

Reacties

Carel Eiting komt in aanmerking voor een ereprijs in het Championship. De Ajax-middenvelder in dienst van Huddersfield Town is een van de genomineerden voor de titel Speler van de Maand van november.

Eiting genomineerd voor ereprijs: 'Heel gelukkig hier'
© Pro Shots

'Zijn drie goals in deze maand zijn een mooie bonus, waaronder de intelligente kopbal tegen Luton Town', klinkt het in de begeleidende tekst over de nominatie van Eiting. Adam Armstrong (Blackburn Rovers), David Brooks (Bournemouth) en Grant Hanley (Norwich City) zijn de concurrenten van de Ajax-huurling voor de ereprijs.

De uitverkiezing past in de groei die Eiting naar eigen zeggen doormaakt sinds zijn verhuizing naar Huddersfield Town. 'Het is een fantastische kans om in dit team te spelen', zegt de middenvelder op de website van The Terriers. 'Ik voel dat ik me goed ontwikkel. Ik word sterker in mijn pogingen explosiever te worden om het team te helpen.'

'Ik wilde andere aspecten van het voetbal leren en tot nu toe ben ik zeer gelukkig met mijn keuze', aldus Eiting, die door Ajax voor een jaar is verhuurd. 'Als persoon leer ik in een andere omgeving elke dag over mezelf. Ik hou van de mensen, het land en de gewoontes. Het is anders, maar ik ben heel erg gelukkig in Engeland.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.