Eintracht Frankfurt rekent ondanks complicaties op snelle komst Dost

Reacties

Eintracht Frankfurt rekent nog altijd op de komst van Bas Dost, hoewel de aanvaller en zijn zaakwaarnemer lijnrecht tegenover zijn werkgever Sporting Portugal staan.

Eintracht Frankfurt rekent ondanks complicaties op snelle komst Dost

De club uit Lissabon beschuldigt het kamp-Dost van het ophouden van de transfer naar Frankfurt met aanvullende financiële eisen, terwijl de spits en zijn belangenbehartiger Gunther Neuhaus stelt dat die beweringen onjuist zijn en dat Sporting juist aandrong op het vertrek van Dost.

Frankfurt meldde vorig week al dat ze in verregaande onderhandeling was met Sporting, maar de transfer is nog altijd niet beklonken. Desondanks was trainer Adi Hütter op zijn persconferentie in aanloop naar de play-offs voor de Europa League tegen Strasbourg positief gestemd over de ontwikkelingen rondom Dost. 'We hopen natuurlijk dat de transfer vandaag al wordt afgerond, zodat hij beschikbaar zal zijn voor de tweede wedstrijd. Voor het eerste duel is dat sowieso geen thema.'

Dost moet bij de Bundesliga-club de opvolger van Sébastien Haller worden, die voor liefst 40 miljoen euro de overstap maakte naar West Ham United. De Nederlander speelde in het verleden ook al in de Bundesliga, voor VfL Wolfsburg maakte hij 36 goals in 85 competitiewedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Dost
Meer over Dost
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.