Egypte slaakt zucht van verlichting na update over Salah

Reacties

Mohamed Salah zal normaal gesproken vrijdag zijn opwachting maken, wanneer Egypte na 28 jaar afwezigheid terugkeert op het WK met een wedstrijd tegen Uruguay.

Egypte slaakt zucht van verlichting na update over Salah

De 25-jarige aanvaller liep een kleine drie weken geleden tijdens de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid een schouderblessure op. Gevreesd werd voor zijn WK-deelname, maar het doemscenario voor Egypte komt niet uit.

'Ik kan je bijna voor honderd procent garanderen dat hij zal spelen', meldde bondscoach Héctor Cúper van Egypte donderdag tijdens de afsluitende persconferentie. 'Even los van onvoorziene omstandigheden natuurlijk.'

De wedstrijd tussen Egypte en Uruguay wordt gespeeld in Jekaterinenburg en staat onder leiding van arbiter Björn Kuipers. De aftrap is om 14.00 uur. Rusland en Saoedi-Arabië zijn de andere landen in Groep A; zij staan donderdag tegenover elkaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hoe sterk is Egypte?
We stellen de landen in Groep A aan u voor
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.