Eervolle onderscheiding voor Blind door Spaanse krant

Reacties

Daley Blind is opgenomen in het Elftal van de Week van Marca. De verdediger boekte met Girona een knappe overwinning bij Sevilla.

Eervolle onderscheiding voor Blind door Spaanse krant
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 2
Girona
Girona

De 33-jarige Blind is het seizoen uitstekend begonnen bij zijn nieuwe club. Na drie speelrondes hoeft Girona slechts twee ploegen voor zich te dulden: Real Madrid en Atlético Madrid. Blind is de enige speler van zijn team die in het Elftal van de Week is opgenomen.

Daar prijkt hij tussen onder anderen Jude Bellingham (Real Madrid), Lamine Yamal, Ferran Torres (beiden Barcelona) en Saúl Ñiguez (Atlético Madrid).

Als linker centrale verdediger miste Blind nog geen minuut in La Liga. In de voorbereiding was hij nog trefzeker na met een briljante hakbal al een assist te hebben gegeven. In juli tekende hij een tweejarig contract in Spanje. Daarvoor stond de ex-Ajacied een halfjaar onder contract bij Bayern München.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.