Eerste straffen uitgedeeld na schandaal Nice-Marseille

Reacties

OGC Nice speelt in ieder geval één wedstrijd zonder publiek na de ongeregeldheden tijdens het duel met Olympique Marseille. Supporters van de thuisploeg kwamen het veld op en raakten slaags met de spelers op het veld. De spelers kregen het ook meermaals met elkaar aan de stok.

Eerste straffen uitgedeeld na schandaal Nice-Marseille
© Pro Shots
Nice
Nice
1 - 1
Olympique Marseille
Olympique Marseille

De tuchtcommissie van de Ligue de Football Professionnel (LFP) deelde naast het duel zonder publiek ook een schorsing uit aan een assistent-trainer van Marseille. Welke sancties er nog volgen en of de wedstrijd nog wordt uitgespeeld, is nog de vraag. Er lopen verschillende onderzoeken naar de gebeurtenissen in de Allianz Riviera.

Het ging zondagavond in de 75ste minuut met een 1-0 stand helemaal mis in het stadion van Nice. Marseille-speler Dimitri Payet reageerde in de linkerhoek van het veld op de supporters van de thuisploeg, die voorwerpen op het veld gooiden. Daarna ging het los en betraden supporters het veld.

Nice wilde de wedstrijd na een afkoelingsperiode nog hervatten, maar Marseille liet zich niet meer op het veld zien. Enkele spelers deelden ook beelden van hun verwondingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer OGC Nice
Meer over OGC Nice
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.