Eerste stap voor Braziliaans Dreamteam gezet: Yaya Touré geeft jawoord

Reacties

Roberto Leven Siano doet er alles aan om aan de macht te komen bij Vasco da Gama en maakt de supporters enthousiast met plannen voor een heus Dreamteam. De eerste stap voor dit sterrenelftal is gezet, nu Yaya Touré zijn jawoord heeft gegeven aan de zakenman.

Eerste stap voor Braziliaans Dreamteam gezet: Yaya Touré geeft jawoord
© Pro Shots

De 37-jarige Touré speelde voor het laatst bij Qingdao Hunghai, in de Chinese tweede divisie, en hoopt zijn loopbaan nog te kunnen vervolgen in Brazilië. Als Siano later dit jaar de presidentsverkiezingen wint, pakt Touré het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Het is overigens nog onduidelijk op welke datum de presidentsverkiezingen gehouden zullen worden.

Siano maakt het goede nieuws over de mogelijke komst van Touré bekend in een videoboodschap op Instagram. In deze video komt de voormalig sterspeler van onder meer Barcelona en Manchester City zelf ook aan het woord. 'Ik wil Leven bedanken dat hij mij in dit project wil betrekken', zegt Touré. 'Ik kan niet wachten tot ik alle fans van Vasco kan ontmoeten. Het wordt Vasco!'

Bij Botafogo zal men niet zo blij zijn met dit bericht. Eerder dit jaar dacht de buurman van Vasco nog zeker te zijn van de komst van Touré en publiceerde het zelfs een welkomstvideo. Deze transfer ketste echter af en Touré zit op het moment zonder club.

Siano wil na de beloofde komst van Touré doorpakken. De presidentskandidaat gaf een maand geleden al aan dat hij ook bezig is met het aantrekken van Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Sebastian Giovinco en Alex Teixeira. Siano zegt nauw samen te werken met Fabio Cordella, een Italiaanse zakenman en spelershandelaar, en superzaakwaarnemer Mino Raiola. Ibrahimovic (38, AC Milan) en Balotelli (29, Brescia) zijn cliënten van laatstgenoemde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.