Eerste serieuze optie lijkt zich aan te dienen voor Ronaldo

Reacties

Cristiano Ronaldo lijkt zijn loopbaan te kunnen vervolgen bij Al-Nassr. In navolging van Amerikaanse media wordt nu ook in Spanje bericht over een lucratieve aanbieding uit Saoedi-Arabië.

Eerste serieuze optie lijkt zich aan te dienen voor Ronaldo
© Pro Shots

Die was er afgelopen zomer ook al, maar destijds zag Ronaldo het niet zitten om Europa te verlaten. Nu liggen de kaarten wellicht anders. Het contract van de 37-jarige Portugees bij Manchester United is ontbonden en dus moet hij na het WK op zoek naar een nieuwe werkgever. Er zou contact zijn geweest met Bayern München, maar Oliver Kahn liet deze week nogmaals beleefd weten dat de Duitsers geen interesse hebben.

Al-Nassr heeft dus wel serieuze belangstelling. De Amerikaanse zender CBS Sports berichtte daar deze week al over en nu komt het Spaanse Marca met hetzelfde nieuws. Volgens de Madrileense sportkrant is Ronaldo zelfs al dicht bij een overstap naar de club uit Saoedi-Arabië, waar Rudi García de trainer is.

Daar zou een contract voor tweeënhalf jaar klaarliggen. Ronaldo zou in Riyad in totaal liefst tweehonderd miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Dat aanbod is voor geen enkele andere club te evenaren.

Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.