Eerste Barça-opstelling Koeman: geen De Jong, Messi wél in de basis

Reacties

De eerste Barcelona-opstelling van trainer Ronald Koeman is bekend. Hij kiest in het oefenduel met Gimnàstic de Tarragona nog niet voor Frenkie de Jong, maar Lionel Messi staat wél 'gewoon' in de basis.

Eerste Barça-opstelling Koeman: geen De Jong, Messi wél in de basis
© Pro Shots

Barça neemt het vanaf 19.00 op tegen Nàstic, in wat het officieuze debuut voor Koeman als eindverantwoordelijke is. De ex-bondscoach heeft een basisplaats over voor Messi, die afgelopen maandag (een week na zijn teamgenoten) aansloot bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat was het slot van een wekenlange soap rondom de toekomst van de Argentijn, die zaterdagavond ook direct weer de aanvoerdersband draagt.

Op het middenveld heeft Koeman nog geen plekje voor De Jong, al lijkt dat bepaald geen voorbode voor komend seizoen. De ex-Ajacied had eerder deze week nog interlandverplichtingen met het Nederlands elftal en zal onder de voormalige bondscoach dit seizoen ongetwijfeld een belangrijke rol gaan krijgen. Voor Luis Suárez en Arturo Vidal (die aan de vooravond van een transfer zouden staan) heeft Koeman in zijn allereerste wedstrijdselectie helemaal geen plek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.