Eén twijfelgeval bij PSV voor duel met PEC Zwolle

Reacties

PSV-trainer Peter Bosz heeft één twijfelgeval voor het duel met PEC Zwolle van aankomend weekend. Achter de naam van Olivier Boscagli staat momenteel nog een vraagteken.

Eén twijfelgeval bij PSV voor duel met PEC Zwolle
PEC Zwolle
PEC Zwolle
1 - 7
PSV
PSV

Boscagli viel tegen Borussia Dortmund uit met een blessure en kan mogelijk niet in actie komen tegen PEC, maar zekerheid daarover is er nog niet. Bosz hoopt over de inzetbaarheid van Boscagli snel meer duidelijkheid te kunnen geven. 

'Ik ben iedere week weer volledig geconcentreerd op de eerstvolgende tegenstander, ook nu. We moeten nog trainen, dus ik weet nog niet of we helemaal ongeschonden uit de strijd zijn gekomen', zei Bosz vrijdag via de PSV-kanalen.

Bosz verwacht een gemotiveerd PEC, dat mogelijk extra gemotiveerd is omdat het tegen koploper PSV speelt. 'Het maakt me niet uit hoe een ploeg tegen ons speelt, want wij willen het initiatief nemen in het zetten van druk en in de opbouw. Ik weet uit eigen ervaring dat als wij erin slagen om met intensiteit in de Eredivisie te spelen, dat voor andere ploegen heel zwaar voelt. Dat is een rotgevoel voor een tegenstander.'

Bosz is positief over wat PEC tot nu toe heeft laten zien. 'Ze durven van achteruit te voetballen, maar op het middenveld staan ook vaardige spelers. De resultaten zijn ook erg goed in de laatste weken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.