Een ongewenste imitatie: Ward-Prowse waant zich even David Beckham

Reacties

James Ward-Prowse staat bekend als een specialist voor de dode spelmomenten, maar zaterdag nam de Southampton-captain een strafschop die hij zo snel mogelijk zal willen vergeten. Hoewel: het leverde hem wel een vergelijking met David Beckham op.

Een ongewenste imitatie: Ward-Prowse waant zich even David Beckham
© A Spor
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Southampton degradeerde in het afgelopen seizoen uit de Premier League en bereidt zich momenteel in Turkije voor op een leven in het Championship. Zaterdag werd er geoefend tegen Göztepe SK en de Engelsen kregen in dit oefenduel een penalty. Ward-Prowse zag een eerste doelpunt voor dit seizoen wel zitten en meldde zich voor het buitenkansje.

De grasmat werkte niet mee aan de plannen van Ward-Prowse. Op het moment dat de aanvoerder van Southampton wilde schieten gleed hij uit, waardoor hij hoog over schoot.

In Engeland deed de mislukte penalty direct denken aan de misser van Beckham in 2003. In de interland tussen Turkije en Engeland gleed hij toen ook uit op het moment van schieten, met een raketlancering tot gevolg. Deze EK-kwalificatiewedstrijd eindigde destijds in een 0-0 remise.

Ook de uitglijder van Ward-Prowse voorkwam een overwinning: Göztepe en Southampton gingen met een 1-1 remise uit elkaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.