Een miljoen per wedstrijd: Arsenal laat peperdure aanwinst vertrekken

Reacties

Nicolas Pépé maakt dit seizoen af in dienst van OGC Nice. Arsenal verhuurt de aanvaller, die drie jaar geleden voor tachtig miljoen euro de overstap naar Londen maakte. Zijn prijskaartje matcht zijn bijdrage voor Arsenal in de Premier League: hij kwam tot tachtig competitieduels.

Een miljoen per wedstrijd: Arsenal laat peperdure aanwinst vertrekken
© Pro Shots

OGC Nice heeft één seizoen de beschikking over Pépé, in de huurdeal is geen optie tot koop bedongen. De dribbelaar beschikt bij Arsenal nog over een contract tot medio 2024.

Bij de Engelse club werd Pépé ondanks zijn prijskaartje nooit een succes. Hij scoorde zestien keer in de Premier League namens Arsenal en kreeg afgelopen seizoen slechts vijf keer een basisplaats in de Engelse competitie.

OGC Nice was op zoek naar een vleugelaanvaller na het vertrek van Justin Kluivert, die werd gehuurd van AS Roma. Aan de Côte d'Azur wordt Pépé teamgenoot van Pablo Rosario, Calvin Stengs, Kasper Dolberg en voormalig Arsenal-middenvelder Aaron Ramsey. In het verleden speelde de Ivoriaanse international voor Angers, Orléans en Lille.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.