'Eden Hazard dichter bij pensioen dan een nieuwe club'

Reacties

In Spanje bestaat er serieuze twijfel of Eden Hazard überhaupt nog profvoetballer blijft na zijn vertrek bij Real Madrid. Club en speler kwamen drie maanden geleden een contractontbinding overeen.

'Eden Hazard dichter bij pensioen dan een nieuwe club'
© Pro Shots

Marca schrijft dat het leven zonder profvoetbal Hazard wel bevalt en dat hij nog steeds in Madrid woonachtig is. Ook komt hij regelmatig nog bij Real Madrid, dat is omdat een van zijn zoons in de jeugdopleiding speelt. 'Hij komt elke dag dichter bij een pensioen dan bij een mogelijke transfer naar een nieuw team', schrijft de Madrileense sportkrant.

Wat Marca aansterkt in het verhaal, is de voorpublicatie van een documentaire over Hazard en zijn interlandcarrière. Daarin vertelt Hazard dat het 'beetje bij beetje tijd is om te genieten van het leven met familie en vrienden. En om een paar biertjes te drinken.'

Hazard kwam in 2019 voor een hoog bedrag naar Real Madrid, maar speelde in vier jaar slechts 54 competitiewedstrijden in Spanje. Vier keer maakte de Belg de negentig minuten vol in een La Liga-duel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.