Duplan gaat zich niet inhouden tegen oude liefde Utrecht

Reacties

Edouard Duplan (32) kijkt uit naar het weerzien met FC Utrecht. De Franse aanvaller liet deze zomer de Domstad achter zich en stapte over naar ADO Den Haag, dat zondag de gastheer is van zijn vorige werkgever.

Duplan gaat zich niet inhouden tegen oude liefde Utrecht

Bij ADO maakte Duplan zaterdag indruk. Hij droeg met een goal en twee assists bij aan de ruime overwinning bij FC Twente (1-4) en vormde een soepel draaiende aanval met Ruben Schaken en Mike Havenaar.

'Ik moet nog even wennen aan de positie, maar het ging wel lekker', aldus de Fransman over de linksbuitenpositie. 'Al zijn er zeker nog dingen voor verbetering vatbaar. Een overwinning is bovendien altijd lekker. Al moeten we niet te lang nagenieten, maar nu al bezig zijn met de volgende wedstrijd.'

Dat volgende duel is voor de aanvaller bijzonder. Deze zomer sprak hij met Utrecht over een nieuw contract, maar kwam hij er niet uit. Daarop trok hij naar Den Haag, waar hij voor drie jaar tekende. 'Het is heel bijzonder om nu tegen Utrecht te spelen. Al is het wel een heel vreemd gevoel. Toch kijk ik ernaar uit. Maar als ik speel, wil ik natuurlijk wel winnen', zo waarschuwde hij alvast op de clubwebsite.

ADO staat na twee duels op vier punten. Voor het duel met Twente werd landskampioen PSV immers op een 2-2 gelijkspel gehouden. Utrecht staat na het verlies bij Feyenoord (3-2) en het gelijkspel tegen SC Heerenveen (1-1) op een puntje. Zondag is de aftrap om 14.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.