'Duizelingwekkend aanbod' Man City: Sammer lacht er maar om

Reacties

Manchester City is volgens Matthias Sammer, extern adviseur van Borussia Dortmund, bereid om heel ver te gaan voor Erling Haaland. De oud-international van Duitsland grapte bij Amazon Prime over de financiële mogelijkheden van The Citizens.

'Duizelingwekkend aanbod' Man City: Sammer lacht er maar om
© Pro Shots

Haaland staat hoog op de verlanglijst van Manchester City en de huidige koploper in de Premier League wil diep in de buidel tasten voor de Noorse spits, stelt Sammer. Volgens Engelse bronnen zou het gaan om liefst zeshonderdduizend euro per week. Dat zou een slordige anderhalve ton meer zijn dan de bestbetaalde spelers in de Premier League, Cristiano Ronaldo (Manchester United) en Kevin De Bruyne (Manchester City).

'Ik heb vandaag, gisteren en eergisteren niets gehoord, maar ik weet dat City achter hem aan zit. Dat is bekend', zei de oud-speler van Borussia Dortmund. 'De getallen, daar heb ik een whiplash van gekregen, ik ben flauw gevallen. Mijn vrouw heeft me overeind moeten helpen. Zo ver kan ik niet tellen', aldus Sammer, die liet doorschemeren dat City de grootste kandidaat is om Haaland over te nemen.

Sammer is een goede bekende van City-manager Pep Guardiola. In het verleden werkten ze drie jaar samen bij Bayern München. Haaland kan Dortmund verlaten voor een transfersom van tussen 75 en 90 miljoen euro. Real Madrid en Barcelona worden ook al langere tijd gekoppeld aan de doelpuntenmachine van Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.