Dubbele domper: Lozano mist Arsenal, zorgen voor Feyenoord

Reacties

Voor Hirving Lozano zit zijn Champions League-avontuur er dit kalenderjaar al op. De Mexicaan moest zich in het duel tussen Sevilla en PSV noodgedwongen laten wisselen. Daarnaast kreeg hij een gele kaart met gevolgen.

Dubbele domper: Lozano mist Arsenal, zorgen voor Feyenoord
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
2 - 3
PSV
PSV

PSV, dat de handen vol had in Andalusië, kwam na ruim twintig minuten op achterstand in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Tien minuten later verloor het Lozano al voor de laatste groepswedstrijd tegen Arsenal. De vleugelaanvaller ging een duel hard, maar fair in en leek de bal te raken. Scheidsrechter Davide Massa besloot echter anders.

De arbiter bestrafte Lozano met een gele kaart. Het betekende dat de aanvaller alweer zijn derde prent van deze Champions League-campagne kreeg. Daardoor is hij geschorst tijdens de thuiswedstrijd tegen Arsenal.

Voor Lozano was het sowieso een avond om snel te vergeten. Op slag van rust moest de aanvaller, vlak nadat hij een kans op de gelijkmaker kreeg, naar de kant met een hamstringblessure. Yorbe Vertessen kwam de Mexicaan vervangen. Daardoor lijkt het meespelen van Lozano tijdens de topper tegen Feyenoord ook een twijfelgeval.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 10 jul. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.