Druijf keert mogelijk niet meer terug bij AZ

Reacties

AZ is Ferdy Druijf tegemoet gekomen met de verhuur aan KV Mechelen. De kans bestaat dat de spits zijn laatste wedstrijd voor de Alkmaarders heeft gespeeld.

Druijf keert mogelijk niet meer terug bij AZ
© KV Mechelen

Druijf sprak bij gebrek aan speeltijd de wens hardop te willen verkassen. De 22-jarige spits kreeg zijn zin, waarbij KV Mechelen de bestemming werd. De Belgische club huurt hem tot het einde van het seizoen en heeft daarbij een optie tot koop bedongen.

Druijf staat te trappelen van ongeduld. 'Ik wil weer spelen. Tot nu toe bleef het in Alkmaar bij invalbeurten', zegt hij op de website van zijn nieuwe club. 'Ik kreeg hier al een rondleiding en wat info over de manier van spelen van Mechelen. Ik wist dat ik hier moest zijn.'

Het is nu aan Druijf dat te vertalen in doelpunten. Technisch directeur Tom Caluwé heeft alle vertrouwen. 'Ferdy is een afwerker pur sang die leeft om doelpunten te maken. Zijn mentaliteit en werklust passen perfect bij onze club. Daarnaast toonde Ferdy ook meteen een enorme wil om naar KV Mechelen te komen.'

Mogelijk leidt de eerste (tijdelijke) samenwerking tot meer en licht Mechelen de optie tot koop, waarmee het AZ-hoofdstuk van Druijf definitief ten einde is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.