Droomweek Saúl krijgt vervolg met nieuw contract

Reacties

Saúl Ñíguez heeft zijn contract met Atlético Madrid tot medio 2021 verlengd. De vorige verbintenis van de 21-jarige middenvelder, die deel uitmaakt van de voorselectie van Spanje voor het EK, liep nog tot 2020 door.

Droomweek Saúl krijgt vervolg met nieuw contract

Dit seizoen is de Spanjaard een vaste waarde bij Los Colchoneros. In de Primera División kwam de veelzijdige middenvelder tot 31 optredens en in de Champions League speelde Saúl zelfs alle wedstrijden voor de finalist. In de halve finale kroonde hij zich in het thuisduel met Bayern München nog tot matchwinner door na een fraaie solo de enige treffer van de avond binnen te schieten.

'Ik ben blij dat ik de clubkleuren van Atlético nog langer mag verdedigen', reageert Saúl op de clubsite. De uit Elche afkomstige jongeling speelde een jaar in de jeugdopleiding van Real Madrid, waarna hij in 2009 naar Atlético verkaste. Tot een debuut in het Spaanse nationale elftal kwam het nog niet voor Saúl, die deze week van bondscoach Vicente del Bosque te horen kreeg dat hij deel uitmaakt van de 25-koppige voorselectie voor het EK in Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.