Droomdebuut Vlahovic: winteraanwinst bezorgt Juve vroege voorsprong

Reacties

Slechts twaalf minuten en een beetje had Dusan Vlahovic nodig om zijn eerste doelpunt in dienst van Juventus te maken. De winteraanwinst opende zondag tegen Hellas Verona de score voor de Italiaanse recordkampioen.

Droomdebuut Vlahovic: winteraanwinst bezorgt Juve vroege voorsprong
© Pro Shots
Juventus
Juventus
2 - 0
Hellas Verona
Hellas Verona

Vlahovic maakte tijdens de afgelopen transferwindow voor minstens zeventig miljoen euro de overstap van Fiorentina naar Juventus. De 22-jarige spits kreeg tijdens het thuisduel met Hellas Verona meteen het vertrouwen van trainer Massimiliano Allegri en betaalde dat binnen de kortste keren terug.

In de dertiende minuut werd Vlahovic weggestuurd door Paulo Dybala. De Serviër verschalkte de uitgekomen doelman Lorenzo Montipo met een lob en bezorgde Juventus, waar ook Matthijs de Ligt aan de aftrap verscheen, zo een vroege voorsprong.

Voor Vlahovic was het zijn achttiende competitietreffer van het seizoen. Daarmee mag de kersvers Juve-speler zich samen met Ciro Immobile van SS Lazio topscorer van de Serie A noemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.