Drommel, Aké en De Roon op de tribune tijdens duel met Gibraltar

Reacties

Bondscoach Louis van Gaal doet maandagavond tegen Gibraltar in ieder geval geen beroep op Joël Drommel, Nathan Aké en Marten de Roon. De drie namen ontbreken in de wedstrijdselectie van het Nederlands elftal die door de UEFA wereldkundig is gemaakt.

Drommel, Aké en De Roon op de tribune tijdens duel met Gibraltar
© Pro Shots
Nederland
Nederland
6 - 0
Gibraltar
Gibraltar

Oranje ontvangt maandagavond Gibraltar in De Kuip en dat duel zullen Drommel, Aké en De Roon vanaf de tribune moeten bekijken. Drommel en Aké waren vrijdag bij de uitwedstrijd tegen Letland ook al buiten de wedstrijdselectie gelaten. De Roon zat in Riga de gehele wedstrijd op de bank.

De rentree van de in Letland geschorste Georginio Wijnaldum lijkt ertoe hebben geleid dat De Roon zijn plek in de wedstrijdselectie moet afstaan. Sinds de terugkeer van Van Gaal als bondscoach bleef de rol van de middenvelder van Atalanta Bergamo in Oranje beperkt tot zeventien minuten tegen Montenegro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.