Drietal ontbreekt bij Feyenoord richting Heerenveen-uit

Reacties

Feyenoord heeft woensdagochtend met een uitgedunde selectie getraind. Eljero Elia meldde zich dinsdag nog wel op het trainingsveld, maar ontbrak woensdag. Ook Bilal Basaçikoglu en Kenneth Vermeer waren afwezig.

Drietal ontbreekt bij Feyenoord richting Heerenveen-uit

Afgelopen zondag trad Feyenoord tegen AZ aan in een flink aangepaste opstelling. Zo ontbraken naast Elia, Terence Kongolo, Brad Jones, Basaçikoglu en Marko Vejinovic. Laatstgenoemde is weer helemaal hersteld van zijn knieblessure. Elia (enkel en kuit) en Kongolo (bovenbeen) werkten dinsdag een individueel programma af. Waar Kongolo woensdag opnieuw zijn gezicht liet zien, was Elia niet aanwezig op Varkenoord.

Vermeer
Datzelfde gold voor Basaçikoglu, die last heeft van enkelklachten, en Vermeer. Bij afwezigheid van Jones stond Vermeer tegen AZ (5-2) voor het eerst dit seizoen in de Eredivisie onder de lat. Om onduidelijke redenen ontbrak hij woensdag echter op de training.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt toe naar het uitduel met SC Heerenveen van komende zondag (12.30 uur). Tonny Vilhena is in ieder geval wel beschikbaar voor de partij in Friesland. De beroepscommissie van de KNVB behandelt de zaak van de middenvelder op 29 maart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.