Drie sterkhouders van Man City onzeker voor finale tegen United

Reacties

Drie spelers van Manchester City zijn onzeker voor het duel met Manchester United. De ploeg speelt zaterdagmiddag de finale van de FA Cup, maar het is de vraag of Kevin De Bruyne, Jack Grealish en Ruben Dias dan inzetbaar zijn.

Drie sterkhouders van Man City onzeker voor finale tegen United
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
Manchester United
Manchester United

Het trio was afgelopen zondag ook al niet inzetbaar in het laatste Premier League-duel van het seizoen tegen Brentford. Met diverse wisselingen bleek zelfs het onverslaanbaar ogende Manchester City te kunnen verliezen. Brentford was met 1-0 te sterk, wat zorgen baart richting de finale van zaterdag.

Na afloop vertelde Pep Guardiola dat De Bruyne, Grealish en Dias ook nog onzeker zijn voor de volgende wedstrijd. 'Ik weet niet of zij komend weekend fit genoeg zullen zijn voor Wembley. Maar ik hoop daar natuurlijk wel op. Feit is dat ze nu niet fit genoeg waren om te spelen. Hopelijk kunnen ze zich de komende dagen klaarstomen op de trainingen. Ik acht de kans mogelijk, maar het moet blijken of alleen trainen genoeg is.'

De blessures van de sterkhouders komt voor Guardiola op een ongelukkig moment. De komende weken staan twee finales op het programma voor Manchester City. Eerst dus de finale van de FA Cup en een week later volgt de Champions League-finale tegen Internazionale.

Za 3 jun. 2023

Za 10 jun. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.