Drie opties voor gestaakte derby NAC-Willem II

Reacties

Het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren nu de wedstrijd tussen NAC Breda en Willem II vrijdag definitief werd gestaakt. Er liggen drie opties op tafel: uitspelen, overspelen of de huidige tussenstand als eindstand aanmerken.

Drie opties voor gestaakte derby NAC-Willem II
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
1 - 1
Willem II
Willem II

In principe is het de bedoeling dat NAC-Willem II op een later moment wordt uitgespeeld. Op het moment van de staking waren er nog ongeveer zestien minuten plus eventuele extra tijd te spelen in Breda. Het is de bedoeling dat een wedstrijd zo veel mogelijk onder dezelfde voorwaarden als vrijdagavond wordt uitgespeeld.

Het competitiebestuur betaald voetbal van de KNVB kan echter ook anders besluiten, bijvoorbeeld dat de tussenstand (0-1) ook de eindstand wordt. Het in zijn geheel overspelen van de wedstrijd behoort ook tot de mogelijkheden. Een woordvoerder van de KNVB liet daarnaast aan het AD weten dat een club tuchtrechtelijk vervolgd kan worden als er bij een staking sprake is van schuld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.